Kennismaking met Anneke Riemens

October 1, 2013

Hoi allemaal, 

 

De komende periode zal ik een blog bijhouden van wat mij de komende maanden zal gebeuren… Nieuwsgierig?Donderdag heb ik mijn eerste afspraak staan bij Stephanie Kuiper in haar praktijk voor Sportpsychologie. Ik ga het traject doorlopen die ze een grote groep anderen eerder ook al heeft aangeboden. Deze “anderen” (jong, oud, individueel of groep, welke sport dan ook..) hebben stuk voor stuk baat gehad bij het traject.

 

Maar wat is nu eigenlijk de ommekeer in zo’n traject? Wat gebeurt er met een persoon als hij of zij geconfronteerd wordt met zichzelf? Hoe worden woorden vertaald naar daden tijdens de sport? Kortom, wat doet een sportpsychologe eigenlijk?? Ik kan het jullie nu nog niet vertellen, maar ik verwacht dit de komende maanden te ervaren en met jullie te kunnen delen. 

 

Nog even een korte beschrijving van mezelf als sporter 

Hoe zie ik mezelf op de baan? Doorzetter, drive om te willen winnen, leg de lat (te) hoog, met momenten moeite om mijn concentratie en rust te behouden. 

 

 

Ik heb inmiddels een vragenlijst ingevuld waarbij kritische vragen gesteld werden over jou als sporter. Hoe zie jij jezelf, en hoe zien anderen jou? Ik denk dat het in ieder geval voldoende gesprekstof voor straks bij de eerste afspraak.

 

Groetjes, 

Anneke Riemens

 

 

 

 

 

 

Please reload

Samenwerkingspartners

 

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Basic Square

© 2019 by Stéphanie Kuiper

  • Instagram