Het intake gesprek

October 9, 2013

Waar gaan we aan werken?

Voornaamste onderdeel was het opstellen van een doel waaraan ik de komende periode zal werken, namelijk "het stellen van realistische doelen". In de onderzoeksfase naar dit doel stelt Stéphanie mij de vraag wanneer ik wel realistische doelen stel. Je zou denken dat dit een makkelijke vraag is en de antwoorden zo uit je mouw kan schudden, maar minder is waar. Nog steeds bezig met iets te bedenken.. Het geeft mij in ieder geval het vertrouwen dat dit een juist doel is, maar hoe gaan we nu aan dit doel werken? Eigenlijk door stap voor stap alle pijlers van de mentale vaardigheden (concentratie, omgaan met wedstrijdspanning, gedachtencontrole etc.) af te gaan. 

 

De volgorde van deze vaardigheden in de vorm van trainingen zal Stephanie bepalen aan de hand van mijn gemaakte testen en het volledige intakegesprek. Ik ben benieuwd, maar heb er vooral ook zin in! 

 

Een aantal mensen hebben mij gevraagd waarom ik een blog bijhoud over het traject. Nu, eigenlijk is het een simpel verhaal. Stephanie heeft gemerkt dat veel mensen niet precies weten wat ze van sportpsychologie kunnen verwachten en ook niet wat ze eruit kunnen halen. Ze wil meer bekendheid geven aan dit vakgebied. Stephanie kwam met het creatieve idee om mij een traject aan te bieden, mij te laten “bloggen” en hierdoor meer bekendheid te geven aan sportpsychologie. 

Geniaal!!!

 

Please reload

Samenwerkingspartners

 

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Basic Square
  • Instagram

© 2019 by Stéphanie Kuiper