In de praktijk

October 18, 2013

 

Wat is je plan?

Even een balletje slaan met Stéphanie Kuiper mondt al snel uit in een paar verhelderende momenten. Eerst even een balletje over en weer slaan, opnieuw wennen aan de binnenbanen en dan een paar games. Mega relaxed zou je zeggen! Maar toch komen dan op het moment dat we tegen elkaar zeggen: 

“Even paar punten spelen?” En dan komen die vervelende kriebels! Hoezo??!! 

De vraag die belangrijker is, is wat kan ik eraan doen om geen last te hebben van die zenuwen en gewoon lekker ontspannen op de baan te staan?? 

“Wat is je plan?” is de vraag van Stéphanie die ik nog steeds hoor weerklinken. Plan?? Hoezo een plan? Ik moet toch gewoon punten maken??!! Tja, ik denk dat daar wel zo’n beetje de kern in zit. 

Nu zeg ik het misschien met een lolletje, maar als ik dan daarna mijn punten speel, deze verlies, maar wel mijn plan heb uitgevoerd, lukt het me wel veel beter om tevreden te zijn. Ik laat in ieder m’n spreekwoordelijke koppie niet meer hangen 

Het begin is er, zullen we maar zeggen!

Morgen 2 dubbelpartijen spelen en vooraf maar eens bedenken wat mijn plan zal zijn. Ben benieuwd hoe ik dan in de wedstrijd sta. 

 

Groetjes, 

Anneke

 

Please reload

Samenwerkingspartners

 

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Basic Square

© 2019 by Stéphanie Kuiper

  • Instagram