Verbeeldingscontrole

January 17, 2014

Beeld het jezelf maar eens in!

 

Vooraf aan de training had ik de huiswerkopdracht gekregen om mezelf te filmen tijdens het sporten. Op en top dressed met een kerstmuts op m’n hoofd en daarvoor al wat Glühwein achter ons kiezen, begonnen we als team “De Jagemeisters” aan onze volleybal wedstrijd 

 

Kun je het je voorstellen?

Eén keer kijken Stephanie en ik naar het fragment waarbij ik echt niet weet waar ik nu op moet letten. Maar goed, deze controlefreak is keihard aan het leren om de controle eens los te laten, dus dat ging wel oké Maar dan… De service die ik sloeg tijdens het fragment ging helemaal fout. Ga dan jezelf maar eens inbeelden dat hij wel goed gaat. En als je dat doet, waar voel je dat dan? (handen, buik etc.) en wat hoor je dan? En ga zo maar door. 

 

Service

Na een aantal dingen zo op deze manier door te nemen en te oefenen word voor mij steeds duidelijker dat ALLEEN IK degene ben die zoveel invloed kan uitoefenen op bijv. die service. IK ben degene die weet wat ik allemaal moet doen om die service over het net te krijgen omdat ik het mezelf kan voorstellen. Wauwwww, prachtig om ook op deze manier met sport bezig te zijn! 

 

In het vorige stukje verklapte ik al dat dit alles een vervolg zou krijgen… Vanaf volgende maand gaan we als volleybal team aan de slag om een teamtraject bij Stephanie te volgen. Alleen al met dat in het vooruitzicht zijn we al meer een team aan het worden. En meiden, en Ralf natuurlijk, als we de lijn van afgelopen maandag nog positiever door kunnen zetten dan zitten we volgend jaar aan de top!

 

Groetjes,

Anneke

 

Please reload

Samenwerkingspartners

 

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Basic Square
  • Instagram

© 2019 by Stéphanie Kuiper