Zelfvertrouwen

February 4, 2014

Vertrouw op jezelf!

De laatste van de zeven mentale vaardigheden binnen de Praktijk voor Sportpsychologie. Zelfvertrouwen kun je ontwikkelen door in jezelf te geloven, maar ik denk nog meer door jezelf te kennen waardoor je op jezelf kunt en durft te vertrouwen. Weet wat je sterkte kanten zijn, maar ook wat jouw valkuilen, allergieën en uitdagingen zijn. Whoppaaaa!!! 

 

Kernkwadrant

Aan de slag met de kernkwadranten dus. 

Stéphanie gebruikt verschillende technieken en allemaal even leuk en positief om samen met mij tot een kernkwadrant te komen. Niet geheel onverwachts komt deze kernkwadrant overeen met hoe ik ze ook voor school en werk over mezelf invul. Heel logisch uiteraard omdat ik overal Anneke ben, maar soms toch lastig om te merken dat je in alle situaties ook weer in dezelfde valkuilen kunt stappen. Het grote verschil is echter dat ik nu geleerd heb, hoe ik de zeven mentale vaardigheden in kan zetten om niet in mijn valkuilen te stappen. Het echte leren begint natuurlijk pas wanneer ik er niet dagelijks meer bij stil sta en het een automatisme moet worden; dat wordt de proef op de som! 

 

Groetjes, 

Anneke Riemens

 

Please reload

Samenwerkingspartners

 

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Basic Square
  • Instagram

© 2019 by Stéphanie Kuiper