Evaluatie trainingstraject

February 25, 2014

Het pleizer is terug!

Uit de evaluatie binnen Praktijk voor Sportpsychologie blijkt dat de mentale weerbaarheid aanzienlijk is verbeterd. 

 

Uitspraken van sporters die een individueel traject hebben doorlopen:

"Ik denk dat voor mij de individuele tools om te leren ontspannen het belangrijkst zijn geweest. Ook vind ik de tools van de andere mentale vaardigheden handig om in te kunnen zetten wanneer de situatie daarom vraagt. Om de situatie te kunnen herkennen is wel belangrijk, zodat ik weet wat er aan de hand is en ik mezelf kan helpen." 

 

"Er is bij mij een bewustwordingsproces opgetreden. Ik ben me bewuster geworden van mijn mentale vaardigheden en kan ze nu beter inzetten. De trainingen waarin ik realistische doelen heb gesteld en me bewust wedstrijd- en trainingsmomenten heb verbeeld, daar heb ik veel van geleerd."

 

"Ik heb door de mentale trainingen geleerd om effectiever om te gaan met afleidingen. Ook heb ik mijn zelfbewustzijn verder ontwikkeld, waardoor ik dingen bij mezelf ging herkennen.”

 

Please reload

Samenwerkingspartners

 

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Basic Square
  • Instagram

© 2019 by Stéphanie Kuiper