Deltalenten checken hun mentale conditie

March 1, 2014

Alle sporters van Deltalent worden in de gelenheid gesteld om hun mentale conditie te checken en deze vervolgens te bespreken in een persoonlijk gesprekje van 15 minuten. 

 

Wil jij als Deltalent ook je mentale conditie checken? Neem dan contact op met Stéphanie Kuiper. Zij zal je een link mailen voor de checklist en je vervolgens uitnodigen voor een gesprekje in Breda of in Roosendaal.

 

Wil je vervolgens je mentale vaardigheden of mentale weerbaarheid verbteren om nog meer uit je sport te halen dan plannen we een afspraak in voor een intake gesprek. Aan de hand van een intake gesprek wordt er een trainingsprogramma opgesteld.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Samenwerkingspartners

 

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Basic Square

© 2019 by Stéphanie Kuiper

  • Instagram