Dames 1 TC Breda supporter van Jeugdsportfonds

April 11, 2015

Het eerste damesteam van TC Breda komt ook dit jaar uit in de Eredivisie. Vorig jaar wonnen zij de landstitel. Dit jaar dragen zij het Jeugdsportfonds een warm hart toe en het logo staat met grote letters op hun tenue. 

Jeugdsportfonds is sinds 1 januari 2014 in Breda actief. Het fonds creëert sportkansen voor kinderen van 4 tot 18 jaar die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging. 

 

Bredanaar en toptennisser Matwe Middelkoop (voormalig nummer 197 wereldranglijst) had graag de kleding willen uitreiken aan de dames, maar speelt nu in het buitenland. Matwe : “super dat de dames van TC Breda het Jeugdsportfonds overal promoten waar ze spelen”. 

 

Het team vindt het belangrijk dat jongeren die het minder breed hebben ook een kans krijgen om met sport in aanraking te komen. 

 

Speelster Stephanie Kuiper “Ik laat kinderen van de basisschool De Parel in de Heuvel kennismaken met tennis. Wanneer een kind tennis zo leuk vind en lid wil worden dan zal het Jeugdsportfonds de contributie betalen. Dit geeft mij een fijn gevoel dat ik de kinderen, wanneer ze dat ook willen, kan laten doorstromen”.

 

Foto: Van links naar rechts 

Karen Evers, Stephanie Kuiper, Christine de Kroon-Vink, Merlyn Atoon en Esther Schoustra.

Please reload

Samenwerkingspartners

 

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Basic Square

© 2019 by Stéphanie Kuiper

  • Instagram