Themabijeenkomst Mom in Balance Breda

Vrijdagavond 11 september

Naast mijn werk als sportpsycholoog, bootcamp ik twee keer in de week samen met andere jonge moeders in het Mastbos met Mom in Balance Breda. De trainingen worden onder andere verzorgd door de franchise mom in balance Marcella van Erp. Eens in de twee maanden staat er een themabijeenkomst gepland bij Mom in Balance Breda. De eerstvolgende themabijeenkomst zal zijn op vrijdagavond 11 september. Deze avond ga ik als sportpsycholoog en tevens als mom in balance iets vertellen over ademhalingstechniek. Goed ademhalen helpt je ontspannen en kun je trainen!  

Ademhalingscontrole

Tijdens deze avond laat ik iedereen die geïnteresseerd is en bij Mom in Balance traint of wil gaan trainen ervaren wat prestatiespanning is en hoe je die spanning kan reguleren door middel van je ademhaling. Ik laat zien wat je hartslag doet en en hoe je deze kan beïnvloeden. Binnen mijn praktijk leer ik wedstrijdsporters de juiste ademhalingstechniek aan. Ik gebruik hiervoor Heartmath als hulpmiddel in de vorm van biofeedback.

 

Tips voor een betere ademhalingscontrole
Lees hier alvast de tips voor een betere ademhalingscontrole. Hier neemt Anneke je mee in de training over ademhaling. Deze training is een onderdeel van haar sport mentale trainingstraject dat ze bij mij heeft doorlopen. 

 

Aanmelden
Wil je je aanmelden voor deze avond? Mail naar: marcella@mominbalance.nl

Please reload

Samenwerkingspartners

 

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Basic Square

© 2019 by Stéphanie Kuiper

  • Instagram