Serieus Request

December 14, 2015

Tijdens de Serious Request Workouts van 2014 maakte ik kennis met Mom in Balance. Na het succes van vorig jaar wil Mom in Balance Breda zich weer graag inzetten voor Serious Request 2015. Daarom gaat ze weer een Serious Workout geven en nu in samenwerking met Run2Day in het Valkenbergpark op zaterdag ochtend 19 december om 9.30. Alle deelnemers mogen zelf een bedrag overmaken naar Serious request en lekker komen sporten.

 

Het zou zo leuk zijn om een vol park te hebben met sportende mensen! Al deze mensen krijgen van mijn praktijk een coupon voor een gratis ademhalingssessie van 15 minuten. Want wist je dat je door eem juiste ademhaling het sporten langer kan volhouden?

Meld je hier aan of klik voor meer informatie: https://www.facebook.com/events/448526241999540/

 

Dit jaar mag het hele gezin mee en komt er: een papa- workout (gegeven door de Mom in Balance trainsters met defensie achtergrond), een kidsworkout vanaf 4 jaar en natuurlijk zijn er diverse Mom in Balance- workouts: zwanger, back in shape (gericht op herstel) en mom in shape (pittige workout voor moeders).

Please reload

Samenwerkingspartners

 

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Basic Square

© 2019 by Stéphanie Kuiper

  • Instagram