Lysanne Rohde stelt zich voor..

 

Mijn naam is Lysanne Rohde, student van het Johan Cruijff University Tilburg en momenteel stagaire bij Sportpsychologie Roosendaal. Het leuke is dat de praktijk is gevestigd in het Johan Cruijff College en ik een oud student van het Johan Cruyff College te Roosendaal ben!

 

Tijdens mijn stage periode houd ik mij vooral bezig met een aantal onderzoeken, waaronder een onderzoek bij sporters die in het verleden in Roosendaal in contact zijn geweest met Stéphanie.

Ik ben heel benieuwd hoe het met deze sporters ondertussen gaat. Wil je Lysanne helpen met haar onderzoek, neem dan contact met ons op.
 

Succes met je eerstvolgende wedstrijd en een sportieve groet,

Lysanne Rohde

  

Please reload

Samenwerkingspartners

 

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Basic Square

© 2019 by Stéphanie Kuiper

  • Instagram