top of page

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

May 24, 2018

Ik Stéphanie Kuiper | Sportpsycholoog ben me ervan bewust dat je vertrouwen stelt in mij. Ik zie het dan ook als mijn verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina laat ik je weten welke gegevens ik verzamel als je mijn website gebruikt en waarom ik deze gegevens verzamel. Zo krijg je inzicht in hoe ik werk.

 

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten binnen mijn praktijk. Je dient je ervan bewust te zijn dat mijn praktijk niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacy beleid te accepteren. Binnen mijn praktijk worden de privacy van alle gebruikers van mijn site gerespecteerd en draag ik zorg voor dat de persoonlijke informatie die je op mijn website achterlaat vertrouwelijk wordt behandeld.
 

Gebruik van verzamelde gegevens

Wanneer je je aanmeldt voor een sport mentaal trainingstraject vraag ik je om je sport mentale conditie te checken en jouw persoonsgegevens in te vullen. Deze gegevens worden gebruikt om de training uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen in mijn iCloud en/of op mijn Google drive. Daarnaast maak ik gebruik van Laposta als mailing service. Onderaan iedere nieuwsbrief vind je de mogelijkheid om je gegevens aan te passen of om je af te melden voor de nieuwsbrief.

 
Communicatie 

Wanneer je mij een e-mail, voicemail, WhatsApp of andere berichten stuurt, is het mogelijk dat ik die berichten bewaar gedurende het trainingstraject. 

 

Cookies

Op moment maak ik gebruik van gegevens die verzameld worden door cookies.


Derden

De informatie die verkregen wordt en wordt vastgelegd in een start- en evaluatie verslag wordt alleen met derden gedeeld, wanneer daarvoor toestemming is gegeven. 

 

Ik verzamel of gebruik geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij ik van tevoren jouw toestemming hiervoor heb verkregen. 

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen. Ik bied je de mogelijkheid tot het inzien, veranderen of verwijderen van al jouw persoonlijke informatie die aan mij is vertrekt. 

 
Als je vragen heeft over dit privacybeleid, kun je contact met mij opnemen:

 

Stéphanie Kuiper | Sportpsycholoog
Galderseweg 35
0648250811
mail@stephaniekuiper.nl

bottom of page