top of page

Wat anderen over mij zeggen...

 

Sven van der Most
Hockeytrainer

Stéphanie is een zeer vakkundige sportpsychologe die goed kijkt, luistert en voelt wat jouw behoeftes zijn als sporter/coach. Zeer leerzaam en functioneel toepasbare tools die ik tot op heden nog steeds toepas. Nog steeds dankbaar en trots!

Winny Hasselton
sporter

De reden waarom ik mijn mentale vaardigheden ben gaan trainen is, omdat ik vooral mijn zelfvertrouwen omhoog wilde krijgen. De sport mentale trainingen hebben mij heel goed geholpen om mijn mentale conditie voor wedstrijden en trainingen te verbeteren. Ik heb van iedere mentale training een verslag voor mijzelf gemaakt, zodat ik kan terug lezen wat we hebben besproken en gedaan tijdens die trainingen. Dit helpt mij heel goed bij de wedstrijdvoorbereiding, maar ook in het dagelijks leven. Ik heb er heel veel baat bij gehad. Mijn mentale conditie zal ik zeker blijven bijhouden door het lezen van mijn verslagen. 

Arjan de Bruin
Basketbalcoach

De cursus Sportpsychologie is een welkome aanvulling op het technische en tactische deel van het training geven aan sporters.

Anneke Riemens
sporter

Praktische toepasbare tips gekregen van een geweldige coach!

Richard Kalis
sporter

De traingingen waren voor mij heel leerzaam met betrekking tot het verbeteren van mijn mentale vaardigheden. Op de tienkamp en op andere wedstrijden ging het vaak mis op het mentale vlak. Ik wist wel waar het mis ging, maar niet hoe ik het op kon lossen. Tijdens de trainingen heb ik geleerd van wat er precies fout ging, maar nog meer hoe ik het kan voorkomen. Mijn belangrijkste doelstelling tijdens deze training was het plezier terugkrijgen in de sport en in de tienkamp. Ik kan wel zeggen dat deze doestelling is gehaald. Voor mij mag het baanseizoen weer beginnen, dan kan ik weer naar de tienkamp werken.

Rian Jonkers
Meerkamp trainster

It's lonely at the top! 

Wat een verademing om als trainster gecoacht te worden en te worden ondersteund in het wel en wee van het trainer zijn. Na 4 sessies met heel veel vragen bij de Praktijk voor Sportpsychologie is er nu een beginpunt van waaruit we gaan werken. Dit gaat me heel veel opleveren!

bottom of page