top of page

De stip op de horizon

Bij elke sporter die ik begeleid en train vraag ik: "Wat is je doel?" en "Wie gaan jou helpen dat doel te bereiken?'


Nu mijn doel: Zoals jullie weten ben ik 8 maanden geleden bevallen van een heerlijke vrolijke en gezellige dochter. Men zegt vaak bij een zwangerschap: 9 maanden op en 9 maanden af.. dus wanneer je kindje 9 maanden is, zou je weer fysiek en mentaal fit kunnen zijn. Je zwangerschapshormonen zijn dan uit je lichaam, waardoor je mogelijk ook uit je bubbel gaat.


De afgelopen maanden zowel zwanger en vanaf 6 weken na mijn bevalling heb ik heerlijk gesport bij Mom in Balance. Samen met andere fanatieke vrouwen die ook graag fit de bevalling in gaan en na de bevalling zo snel mogelijk weer willen herstellen.


Naast bewegen let ik ook op mijn voeding. Ik heb even het eetdagboek van het voedingscentrum gebruikt, wat mij echt een inzicht heeft gegeven. Ook heb ik ondervonden dat wanneer ik alcohol nuttig ik de dag daarna echt niets waard ben.


De kunst is om binnen de huidige corona maatregelen een uitdagend doel te formuleren. Voor mij staat dat doel al enige tijd vast. Ik wil namelijk op 26 januari 2022 weer fit zijn. Dat is mijn stip op de horizon. Waarom die datum? Dan ben ik 9 maanden af! Wat is jouw stip op de horizon? Laat het me weten, want ik ben benieuwd!68 weergaven

Comments


bottom of page